Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Word of Mouth & Σανάδες με special guest τον Φοίβο Δεληβοριά!

 Η ανατρεπτική συνεργασία των Word of Mouth με τις Σανάδες γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική καθώς θα βρίσκεται μαζί τους στη σκηνή και ο Φοίβος Δεληβοριάς!
Ο γνωστός τραγουδοποιός ενσωματώνεται στο πολυφωνικό σχήμα των Σανάδων -ως άλλο κρι κρι- και με την «μουσική» υπόκρουση των Word of Mouth ερμηνεύει κάποιες από τις πιο εξεζητημένες διασκευές του σχήματος, αλλά και ένα δικό του κομμάτι-έκπληξη το οποίο βρίσκεται ήδη σε κατάσταση αποδόμησης και κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη του.


Μια μουσική παράσταση που το στοιχείο της έκπληξης καραδοκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας καθώς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η κουλτούρα του hip hop έρχεται σε άμεση επαφή με παραδοσιακά τραγούδια από κάθε σημείο του πλανήτη σε μία «παράδοξη» συναυλία με πολύ μουσική και κανένα μουσικό όργανο!


Από τη «Λιλιπούπολη» στον ήχο των Βαλκανίων και από την jazz της Νέας Ορλεάνης στα ρεμπέτικα, οι Σανάδες τραγουδούν τις πιο απρόβλεπτες διασκευές στα πιο αγαπημένα τραγούδια, ενώ οι Word Of Mouth, αναλαμβάνουν το ρόλο του πιο πολύπλοκου μουσικού οργάνου, αναπαράγοντας ρυθμούς, μελωδίες (και ό,τι άλλο χρειαστεί) μόνο με το στόμα!


Ένα φωνητικό – μουσικό υπερθέαμα όπου κυριαρχεί το χιούμορ, η ευρηματικότητα και –φυσικά- η ανθρώπινη φωνή!


Σανάδες: Μάτα Κούρτη, Μαρία Κώτη, Σοφία Σαρρή, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη
Word Of Mouth: Bitman, El Pap Chico
Φοίβος Δεληβοριάς: ο Φοίβος αυτοπροσώπως!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More