Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Παύλος Παυλίδης & B-Movies Χειμώνας 2011-2012!


Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Χειμώνας 2011-2012


Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές ,από την εποχή των "Ξύλινων Σπαθιών", καθώς επίσης και καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Ο Παύλος Παυλίδης ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά». Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.
Οι B-MOVIES πιστοί συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτή τη μουσική βραδιά. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.

Οι B - Movies είναι οι :
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ηλεκτρκή και ακουστική κιθάρα )
ΤΟΛΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ( μπάσο )
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ ( τύμπανα )
ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΠΕΝΕΚΑΣ ( πλήκτρα )
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΙΝΓΚΟΒΙΤΣ ( ηλεκρική κιθάρα )
Πρόγραμμα συναυλιών

08/12 ΧΑΛΚΙΔΑ , ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
09/12 ΛΑΜΙΑ,ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ
15/12 ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αποθηκη 1 αιθουσα John Cassavetes
20/12 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 'ΔΙΦΩΝΟ'
02/1 ΛΕΥΚΩΣΙΑ "Εναλλαξ"
03/1 ΛΕΥΚΩΣΙΑ "Εναλλαξ"
04/1 ΛΕΜΕΣΣΟΣ "KINGSTON"
02/3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΥΛΟΣ CLUB
03/3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΥΛΟΣ CLUB
09/3 ΓΙΑΝΝΕΝΑ, BOXX LIVE STAGE
10/3 ΚΕΡΚΥΡΑ, 7 ΤΕΧΝΩΝ' ΤΟΠΟΣ

Πηγή πάρθηκε απο το musicity http://www.musicity.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More