Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

 Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο club του Μύλου!Ο Μίλτος Πασχαλίδης
club του Μύλου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται το club του Μυλου, την Πέμπτη 26 Ιανουαριου, για μια μοναδική συναυλία με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του και τραγούδια που αγαπά ο ίδιος αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.

Ξεχωριστός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών, ο Μίλτος Πασχαλίδης μας έχει χαρίσει μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Από την αρχή της πορείας του, με τους Χαΐνηδες, μέχρι και την τελευταία δισκογραφική δουλεία του, καταφέρνει να συνδυάζει χαρισματικά τον δυτικό ήχο με την ελληνική παράδοση, την ευαισθησία του ερωτικού τραγουδιού με το δυναμισμό του κοινωνικού προβληματισμού.

Ταυτόχρονα ξεχωρίζει για την ερμηνευτική του δύναμη, αποτελώντας από την αρχή της πορείας του, ιδανικό συνεργάτη μεγάλων συνθετών, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Λεοντής κλπ. Χάρη σε αυτή τη δύναμη έχει ξεχωρίσει για τις απρόβλεπτες ζωντανές εμφανίσεις του, που συνήθως ξεφεύγουν από το πρόγραμμα και ανάλογα τη διάθεση μουσικών και κοινού, εξελίσσονται σε ό,τι πιο απρόσμενο.

Μια τέτοια ζωντανή εμφάνιση θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο στο club του Μυλου, την Πέμπτη 26 ιανουαριου, με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τους μουσικούς του να μας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά του Νοεμβρίου, ώστε να υποδεχθούμε τον δύσκολο φετινό Χειμώνα με τον πιο μελωδικό τρόπο.

LINK
http://www.youtube.com/watch?v=wSjVQrV7Qww
http://www.youtube.com/watch?v=Ng8U2Z7yHF0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sWKls2UM4h8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ReaKEVpBlGM&feature=related

Πηγή πάρθηκε απο το musicity http://musicity.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More