Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Colorado!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
στο Colorado, Ρόδος
«Eίπα στους φίλους μου…»

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μέλος της πιο ταλαντούχας νέας γενιάς τραγουδιστών τα τελευταία τρία χρόνια, με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής γλώσσας, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά μελωδικά βιώματα της.
Με σκληρή δουλειά και ανοιχτούς ορίζοντες φτιάχνει τα δικά της μουσικά «μοντέλα» εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος τραγουδίστριας που ακροβατεί στις μουσικές του κόσμου. Από τη μία να σολάρει με άνεση στη διασκευή του “TELL HER TODAY” του Tom Baxter, την άλλη να σκίζει ερμηνευτικά στο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη “ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ” που έχει ερμηνεύσει η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού και τέλος να καταλήγει με λυγμό και απόλυτο σεβασμό στην “ΑΧΑΡΙΣΤΗ” του Βασίλη Τσιτσάνη. Όλα δε αυτά μπλεγμένα με τις δικές της επιτυχίες.
H Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ξεκινήσει από την Ρόδο και την μουσική σκηνή του Colorado την περιοδεία της σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών όπως:
Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα
Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο
Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα


Πηγή πάρθηκε απο το mysicity http://musicity.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More