Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

* Y I A N N E I S *

Το νέο μουσικό σχήμα από την Αθήνα, με λιγότερο από τρία χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όπως φαίνεται, γρήγορα θα ξεπεράσει το στάδιο του “ανερχόμενου”. Οι YIANNEIS έχουν ήδη στις αποσκευές τους την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους, που έρχεται πολύ σύντομα, για να μιλήσει διαφορετικά, αναδεικνύοντας τον ιδιαίτερο ήχο αλλά και την προσωπικότητα των YIANNEIS.

Οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα show γεμάτο ενέργεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές, ένα show πέρα από τα όρια, όπου δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.
 Oι YIANNEIS έρχονται για δύο παραστάσεις. Μία στις 4 Φλεβάρη στη Λάρισα (Stage)  και άλλη μια παράσταση στις 3 Μάρτη στην Αθήνα (Gagarin 205) για την παρουσίαση του δισκου των ευφάνταστων YIANNEIS για να παρουσιάσουν σε 1 μοναδική παράσταση ,τις δικές τους πολύ ιδιαίτερες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Οι Prodigy και οι Beirut, o Moby και οι Led Zeppelin, οι Antony & the Jonhsons και οι Rage Against The Machine, η Nina Simone και οι System Of A Down, ο Bregovic και οι Radiohead και πολλά ακόμη ονόματα του μουσικού στερεώματος “παρελάυνουν” σε κάθε παράσταση από τη σκηνή.

YIANNEIS:
Λάμπρος Φιλίππου – φωνή (conception)
Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν
Νικήτας Κίσσονας – κιθάρες, ukulele
Δημήτρης Πετράκης –φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα, φωνητικά
Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

info: info@yianneis.com
booking: info@labrosfilippou.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More