Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη Λάρισα στο «All.Alive»!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
στη Λάρισα, στο «All. Alive»
Τετάρτη 7 ΜαρτίουΟ Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται  τη Λάρισα και το «All. Alive» την Τετάρτη 7 Μαρτίου για μια μοναδική συναυλία με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του και τραγούδια που αγαπά ο ίδιος αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.
Ξεχωριστός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών, ο Μίλτος Πασχαλίδης μας έχει χαρίσει μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Από την αρχή της πορείας του, με τους Χαΐνηδες, μέχρι και την τελευταία δισκογραφική δουλεία του, καταφέρνει να συνδυάζει χαρισματικά τον δυτικό ήχο με την ελληνική παράδοση, την ευαισθησία του ερωτικού τραγουδιού με το δυναμισμό του κοινωνικού προβληματισμού.
Ταυτόχρονα ξεχωρίζει για την ερμηνευτική του δύναμη, αποτελώντας από την αρχή της πορείας του, ιδανικό συνεργάτη μεγάλων συνθετών, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Λεοντής κλπ. Χάρη σε αυτή τη δύναμη έχει ξεχωρίσει για τις απρόβλεπτες ζωντανές εμφανίσεις του, που συνήθως ξεφεύγουν από το πρόγραμμα και ανάλογα τη διάθεση μουσικών και κοινού, εξελίσσονται σε ό,τι πιο απρόσμενο.

Πληροφορίες:
Εμφάνιση:  Τετάρτη 7 Μαρτίου
Ώρα έναρξης:  22:30  
Τιμή εισιτηρίου:

«All. Alive»
Βύρωνος 19 & Λαπιθών
Λάρισα
Τηλ. κρατήσεων: 2410. 253241 / 697.6831111

Πηγή http://www.musicity.gr
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More