Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο club του Μύλου!

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
στο Club του Μύλου,Θεσσαλονίκη
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου


Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του χειμώνα «Ένας τρελλός» με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη στο Club του Μύλου!!!!
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κόσμο να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στο Club του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων στην Αθήνα και πριν την εξόρμηση της καλοκαιρινής περιοδείας του project «πάμε παράλια II», ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” αυτοπαρουσιάζονται και παρουσιάζουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.

Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία. Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!  
  
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση:  Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: μετά τις 22:00  
Τιμή εισιτηρίου:  ταμειο: 7€ 


Πηγή: musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More