Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Δημήτρης Καρράς,Αντίπερα Όχθη & Trap στην «Αρχιτεκτονική»

Δημήτρης Καρράς - Αντίπερα Όχθη
& Trap
στην «Αρχιτεκτονική»

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Guests : Νικήτας Κλιντ,
Φώτης Ανδρικόπουλος,Γιάννης Σπύρου


Μια δυνατή μουσική βραδιά πρόκειται να ζήσουν όσοι επισκεφθούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, την Αρχιτεκτονική. Τα ονόματα που θα ανέβουν τη σκηνή, πολλά κι αγαπημένα.
Ο Δημήτρης Καρράς με τους Αντίπερα Όχθη, συμπράττουν με τους Trap ενώ ευχάριστη έκπληξη θα αποτελέσει η συμμετοχή του Νικήτα Κλιντ, του Φώτη Ανδρικόπουλου και του Γιάννη Σπύρου στο πρόγραμμα… Μια ευτυχής συγκυρία που εγγυάται το μέγιστο μουσικό αποτέλεσμα.
Μετρώντας 11 χρόνια σταθερής μουσικής πορείας και έχοντας 8 δίσκους στις αποσκευές του, ο Δημήτρης Καρράς έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα και στις προτιμήσεις του κοινού. Αξιοπρόσεκτος είναι ο εντυπωσιακός αριθμός συνεργασιών δισκογραφικών και συναυλιακών στο βιογραφικό του (Αδελφοί Κατσιμίχα, Μάνος Ξυδούς, Γιάννης Κότσιρας, Νικήτας Κλιντ, Αρετή Κετιμέ, Μαρία Λούκα, Μανώλης Φάμελος, Φώτης Ανδρικόπουλος, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Κούτρας κ.α). Αρκετά είναι τα κομμάτια του που έχουν ξεχωρίσει όπως το «Λυπάμαι», το «Τροχόσπιτο» και το «Έτσι οι μέρες παιρνούν». Στις ζωντανές εμφανίσεις του μοιράζεται τη σκηνή με τούς «Αντίπερα Όχθη» γνωστούς απ’ το «Δικό μου ταξίδι». Στο πρόγραμμά τους παρουσίαζουν ένα μουσικό ταξίδι σε έντεχνα και ροκ μονοπάτια, από Μάλαμα και Κραουνάκη, μέχρι Τρύπες και Active Member δεμένα με την πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία του Δημήτρη Καρρά.
Οι Trap είναι ένα αγγλόφωνο σχήμα, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της μουσικής το 2005 ως μία παρέα με αγάπη και μεράκι για την σύγχρονη ροκ σκηνή. Ξεκίνησαν διασκευάζοντας γνωστές ξένες επιτυχίες απο Muse, Placebo, Radiohead, Depeche Mode και πολλούς άλλους. Επειτα από πολλές αναζητήσεις και πειραματισμούς, οι Trap κατέληξαν στο σημερινό ξεχωριστό μουσικό στύλ και ύφος τους, ενα πάντρεμα δυνατής ρόκ εκτέλεσης, με μελωδική φωνή, γεμάτη συναίσθημα. Την πολλά υποσχόμενη αυτή μπάντα σχηματίζουν οι Άκης Βιντζηλαίος στη φωνή, Γιάννης Ζαχαριουδάκης στις ηλεκτρικές κιθάρες, Νίκος Αδαμόπουλος στα τύμπανα, Χρήστος Αποστολόπουλος στο μπάσο, Εβίτα Μπενετάτου στα πλήκτρα και Άννα Σιταρά στα φωνητικά.
Τη βραδιά θα πλαισιώσει με την παρουσία του ο Νικήτας Κλιντ, ο Φώτης Ανδρικόπουλος και ο Γιάννης Σπύρου. Μη λείψει κανείς!

Πληροφορίες
Εμφάνιση: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ποτό

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6, Γκάζι
(από Πειραιώς 116)
Τηλ. Κρατήσεων: 2103420842
Πηγή http://musicity.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More