Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Μελίνα Κανά & Λιζέτα Καλημέρη στην Αυλαία!

Μελίνα Κανά & Λιζέτα Καλημέρη
στη μουσική σκηνή Αυλαία

Σάββατα 21, 28 Απρίλη και 5 Μάη


Η Μελίνα Κανά συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη για τρείς μοναδικές παραστάσεις. Μαζί ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα μελωδικό και  χορταστικό που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους στο ελληνικό τραγούδι αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια.
Οι πάντα προσεκτικές επιλογές ως προς το ρεπερτόριό τους αποτελούν εγγύηση για μία ποιοτική παράσταση που θα  αφήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τραγούδια όπως τα: Μεταξωτά, Βάλε Κρασί, Αερικό, Μιλώ για Σένα, Ήτανε Αέρας, Σαν Καταιγίδα, Σαλώμη, Πνοή του Ανέμου θα αναμιχθούν με παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια αλλά και με εκπλήξεις...
Οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιασμό και το  ταίριασμά τους.
Η μοναδική τους χημεία θα επιτρέψει στις χαρισματικές ερμηνεύτριες να προσαρμόσουν το ρεπερτόριό τους αντλώντας  από τη διάθεση της στιγμής και τελικά να χαρίσουν σε όσους βρεθούν εκεί μία αξέχαστη, γεμάτη και απολαυστική βραδιά.
Σας περιμένουμε στην Αυλαία τα Σάββατα 21, 28 Απρίλη και 5 Μάη για τρεις βραδιές ακρόασης και συμμετοχής, με ένα δεμένο  και πολύ αρμονικό μουσικό σχήμα που φυσικά έχει την ξεχωριστή πινελιά που του προσδίδουν οι δύο αυθεντικές ερμηνεύτριες, η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη.
Επί σκηνής θα τις συντροφεύσουν δύο κορυφαίοι μουσικοί: ο Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι και το λαούτο, και ο Βαγγέλης Κονταράτος στις κιθάρες.

Πληροφορίες

Εμφάνιση: Σάββατα 21, 28 Απρίλη και 5 Μάη 2012
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
τηλ.2103474074
www.avlea.gr

Πηγή: musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More