Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο Ορφέας Περίδης στο Ρυθμός Stage!


Ο Ορφέας Περίδης
στο Ρυθμός Stage
Για λίγες εμφανίσεις 

απο Παρασκευή 9 Μαρτίου
 Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος ανεβαίνει στη σκηνή του Ρυθμού Stage για λίγες εμφανίσεις από την Πα-ρασκευή 9 Μαρτίου & κάθε Παρασκευή.


Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν τρεις νέοι τραγουδοποιοί ο Βασίλης Μασσα-λάς (ακουστική κιθάρα), η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί). 
Παρουσιαζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟ-ΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.
Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά».
Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης τεσσάρων πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.























Έναρξη: απο Παρασκευή 9 Μαρτίου
Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή 
Ώρα έναρξης: 23:00
Τιμή εισιτηρίου: 12 € (με κρασί / μπίρα)

Συμπληρώστε την φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις
Aπό 9 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή




Πηγή από musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More