Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Κος Κ. @ ΤΩΡΑ Κ44!


Κος Κ.
στο ΤΩΡΑ Κ44

Παρασκευή 20, 27 Απριλίου
Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο επικός αριθμός 3 & οι ζωντανές εμφανίσεις του Kυρίου Κ.!!!
Την φετινή άνοιξη, Τρεις Παρασκευές, Tρία διαφορετικά live  performances, Τρία αυτοτελή επεισόδια, με κοινό παρονομαστή το αξιόλογο ντεμπούτο  "Εδώ είναι το σπίτι μου" (EMI,2011) θα λάβουν χώρα στον ιδανικό για την περίσταση χώρο του ΤΩΡΑ Κ44, με ελεύθερη είσοδο.  Ο  K ύ ρ ι ο ς  Κ. με αφορμή την ανανέωση της σελίδας www.kyriosk.gr, συσπειρώνει την ανερχόμενη δυναμική του σε 3 διαδοχικά live όπου θα παρουσιάσει το υλικό του με 3 διαφορετικούς τρόπους.
Αρχής γεννωμένης την Παρασκευή 20 Απριλίου όπου το πανκ ήθος των Cramps συναντά το “Κλείστε Το Γενικό”, που αποτελεί μετά το «Κορίτσι του μήνα» τον νέο συνδετικό κρίκο του νεαρού τραγουδοποιού με το κοινό της Αθήνας, θα συνομολογήσουν ακόμα μία φορά την άκρως εκρηκτική εκδοχή του album του. 
Την δεύτερη Παρασκευή 27 Απριλίου τα τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες του Κ. «εδώ είναι το σπίτι μου» & «κος Κ.» επαναπροσδιορίζονται με ένα μονοφωνικό synth για μπάσο, αλλά και πλήκτρα, που μπλέκονται με τα γνώριμα κιθαριστικά riffs πάνω σε εναλλακτικά drum patterns αποκτώντας μιαν απρόσμενα ξεχωριστή τροχιά. Ακολουθώντας, αντιστρόφως ανάλογη πορεία, το μουσικό ύφος του τελευταίου live στο ΤΩΡΑ Κ44, θα είναι λιτό, κάτι παραπάνω από ακουστικό, με μία ανατρεπτική συμμετοχή έκπληξη. 
Έτσι την τελευταία Παρασκευή, 4 Μαΐου, ο κύριος Κ. παρέα με τον κιθαρίστα του, Αλέκο Βουλγαράκη χαμηλώνουν λίγο τα gain των ενισχυτών τους και ξεσκονίζοντας την βιβλιοθήκη των τραγουδιών του Κ. υποδέχονται τον μυστηριώδη καλεσμένο, κάπου μεταξύ εσωστρεφών διασκευών της μουσικής του σήμερα και νέου ακυκλοφόρητου υλικού. 
*Κάθε Παρασκευή μετά το live, θα ακολουθεί After Party με τις ευλογίες των Lilis Brothers!
Το Αθηναϊκό κοινό έχει αν μη τι άλλο όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις λόγους για να επιλέξει να παρακολουθήσει  επί σκηνής την εξέλιξη του στίχου και του ήχου του νεαρού δημιουργού δραπετεύοντας από τα «κλισέ» της νυχτερινής διασκέδασης [3]

20/4 (Λιβαδάς:Τύμπανα, Βήχος: Μπάσο, Βουλγαράκης: Κιθάρα)
27/4( Δανιηλίδης: Πλήκτρα, Βουλγαράκης: Κιθάρα, Κούρτης: Τύμπανα)
04/5 (???)

Πληροφοριες:
Εμφάνιση: Παρασκευή 20, 27 Απριλίου, Παρασκευή 4 Μαΐου 2012
Ώρα έναρξης παράστασης: 22:30   
Τιμές εισιτηρίων:  ελεύθερη είσοδο
Συμπληρώστε την φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις 
Παρασκευή 20, 27 Απριλίου & 4 Μαΐου
Πηγη:musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More