Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Νίκος Πορτοκάλογλου «30 χρόνια ταξίδι» στην Βαβυλωνία του Μύλου!

Νίκος Πορτοκάλογλου
«30 χρόνια ταξίδι»
στην Βαβυλωνία Μύλου στην Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Συμμετέχουν οι καλεσμένοι:
Νατάσσα Μποφίλιου, Πάνος Μουζουράκης
Μαζί του η Σοφία Σαρρή

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην μουσική με μια μεγάλη συναυλία στην Βαβυλωνία Μύλου στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Καλεσμένοι σε αυτή τη συναυλία – γιορτή θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο
Πάνος Μουζουράκης.
Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του '82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ. Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.
Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ετοίμασε για τη συναυλία της Βαβυλωνίας του Μύλου μια πολύχρωμη μουσική γιορτή. Είναι μια γιορτή φορτισμένη από το παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, την οποία ομορφαίνουν και κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή με τη συμμετοχή τους η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.
Ο Νίκος ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από αυτό νέο του album, μοιράζεται τραγούδια με τους καλεσμένους του, έχοντας μια όπως πάντα καλοκουρδισμένη μπάντα και την Σοφία Σαρρή στο πλευρό του,υπόσχεται μια δυνατή καλοκαιρινή βραδιά μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει….ίσως από πείσμα και τρέλα…ίσως γιατί μια μέρα θα πάμε πιο πέρα/ πιό πέρα απ'το τέλος/ μέχρι την αρχή…

Οργάνωση Παραγωγής:
Ερωδιός Live Ε.Π.Ε
Τηλ/ Fax. 210 3210890 www.erodios.gr
e-mail: erodios@erodios.gr


Πληροφορίες:
Εμφάνιση: Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση - Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Τιμή Φοιτητικού Εισιτηρίου : 12 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC, Ticket House, Viva.gr,
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΜΥΛΟΥ - Αν. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη,
Βαβυλωνία Μύλος
Αν. Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 510081

Με την Υποστήρηξη: Kazandb
Πηγή:musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More