Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας στο Κηποθέατρο Παπάγου

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας
Tour 2012
Κηποθέατρο Παπάγου
Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012
Οι λυρικοί παραμυθάδες της ψυχής μας, ξανά στο δρόμο για συναυλίες σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, για να συναντήσουν τους παλιούς φίλους και να κάνουν καινούργιους!

Αγαπημένες μελωδίες και παραμύθια για ενήλικες θα συντροφέψουν φέτος το καλοκαίρι όσους βρεθούν στα μέρη που οι Αδελφοί Κατσιμίχα θα σταθμεύσουν για συναυλίες.
H μουσική ιστορία των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα γράφτηκε τις δεκαετίες '80 και '90, ενώ απέκτησαν φανατικούς φίλους που έκαναν δικό τους κάθε τι που έγραφαν και τραγουδούσαν.
Με το νέο δισκογραφικό τους απόκτημα με τίτλο "Beat Poetry"*, που είναι αφιερωμένο στην ποίηση της beat γενιάς, ανά χείρας, και όλο το παλιό και αγαπημένο υλικό, τα Κατσιμιχάκια (όπως συνηθίζαμε να τα λέμε) βγαίνουν στο δρόμο για να συναντήσουν ξανά τους παλιούς τους φίλους αλλά και να κάνουν καινούργιους.
Με αφετηρία τη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά την Τετάρτη 20 Ιουνίου και στη συνέχεια τη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τετάρτη 11 Ιουλίου ξεκινούν μία περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος.
* Το "Beat Poetry" αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά που δημιουργούν μαζί μετά από δέκα χρόνια, ενώ μπορεί να θεωρηθεί μία μουσική ταινία μικρού μήκους, όπως σημειώνουν οι ίδιοι.

Πληροφοριες:
Εμφάνιση: Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 €
Σημεία προπώλησης : TICKET HOUSE
Αθήνα,Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),τηλ.: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο
www.tickethouse.gr | www.ticketpro.gr



ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Κορυτσάς 6, Παπάγου
τηλ.: 210-6520412

Πηγη:musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More