Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Nίκος Πορτοκάλογλου «30 χρόνια ταξίδι» στην Τεχνόπολη!

Nίκος Πορτοκάλογλου
«30 χρόνια ταξίδι»
στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συμμετέχουν:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νατάσσα Μποφίλιου,
Πάνος Μουζουράκης


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην μουσική με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι την Τετάρτη 20 Ιουνίου.
Καλεσμένοι σε αυτή τη συναυλία – γιορτή θα είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.
Πριν από 30 χρόνια , Φεβρουάριο του '82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ. Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.
Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ετοίμασε για τη συναυλία της Τεχνόπολης μια πολύχρωμη μουσική γιορτή. Είναι μια γιορτή φορτισμένη από το παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, την οποία ομορφαίνουν και κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή με τη συμμετοχή τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.
Ο Νίκος ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από αυτό νέο του album, μοιράζεται τραγούδια με τους καλεσμένους του και με μια όπως πάντα καλοκουρδισμένη μπάντα υπόσχεται μια δυνατή καλοκαιρινή βραδιά μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει….ίσως από πείσμα και τρέλα…ίσως γιατί μια μέρα θα πάμε πιο πέρα/ πιό πέρα απ'το τέλος/ μέχρι την αρχή…

www.portokaloglou.gr
https://www.facebook.com/NikosPortokaloglou

Οργάνωση Παραγωγής:
Ερωδιός Live Ε.Π.Ε
Τηλ/ Fax. 210 3210890 www.erodios.gr
e-mail: erodios@erodios.gr

Πληροφοριες:

Εμφάνιση: Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση-Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Τα πρώτα 400 εισιτήρια: 12 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC, viva.gr,
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 3475518
Πηγη:musicity

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More