Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Θαλασσινός και Κανά σε Κέρκυρα, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη (3,4, 10 & 11/2)

Στις 3 στο «7Τεχνών Τόπος» στην Κέρκυρα, στις 4 στον «Πολυχώρο Αγορά» στα Γιάννενα και στις 10 και 11 του Φλεβάρη στο…
 «Μύλος Club» της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι οι «στάσεις» που έχουν ανακοινωθεί για το χειμωνιάτικο σεργιάι του Παντελή Θαλασσινού και της Μελίνας Κανά.
Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή –με όλη τη σημασία της λέξης- συνεργασία.
Ο Θαλασσινός πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή με τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και με τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους καλλιτέχνες. Στιγμές όπως «Τα Σμυρναίικα τραγούδια», «Ανάθεμά σε», «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Καράβια Χιώτικα», «Κράτα για το τέλος» παρασύρουν τους ακροατές σε ένα πάρτι του κορμιού και της ψυχής όπου όλοι και όλα συνηγορούν: «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε». Επιπλέον, έκπληξη για το κοινό θα είναι η παρουσίαση ακυκλοφόρητων τραγουδιών του από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Η Κανά, στην ώριμη ερμηνευτική της κορύφωση, κάνει δική της τη σκηνή με την γοητευτική της παρουσία. Η αισθαντική χροιά της φωνής της, το μέταλλο και το ανεπιτήδευτο τσαγανό της, η γνώση της πάνω στο τραγούδι, οδηγούν την ίδια αλλά και τους «πιστούς» της σε μοναδικές καταθέσεις. Έχοντας ερμηνεύσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς -τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα και φυσικά τον Θαλασσινό - ύστερα από πολλές επιτυχημένες συμπράξεις και περιπλανήσεις στα διάφορα «βιλαέτια» του τραγουδιού έχει υφάνει την προίκα της: «Αερικό», «Μεταξωτά», «Μιλώ για Σένα», «Βάλε Κρασί» έως και τις πρόσφατες «Βραδινές περιπολίες»
Μαζί τους επί σκηνής οι Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα, Δημήτρης Γάσσιας βιολί, Δημήτρης Θεοχάρης πιάνο, Φίλιππος Λευκαδίτης κρουστά, Γιώργος Μακρής πνευστά, Νίκος Μέρμηγκας μπουζούκι και λαούτο, Γιώργος Πάντος κιθάρες, Γιάννης Πλαγγιανάκος μπάσο.
3/2
ΚΕΡΚΥΡΑ, «7 Τεχνών Τόπος»
Ώρα Έναρξης: 22.00
Τηλ. κρατήσεων: 697. 4354460
4/2
ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Πολυχώρος «ΑΓΟΡΑ»
Ώρα Έναρξης: 22.30
Τηλ. κρατήσεων: 26510.79855
10&11/2
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Μύλος Club (Ανδ. Γεωργίου 56)
Ώρα Έναρξης: 22.30
Τηλ. κρατήσεων: 2310. 510081
Η πηγή πάρθηκε από :http://www.ogdoo.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More