Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Τηγανούρια συναντά την Κετιμέ στο Ρυθμός Stage (20 & 27/1)


Μια ιδιαίτερη συνάντηση-πρόκληση για τους μουσικόφιλους. Δύο σπουδαίες γυναίκες μουσικοί με κοινούς κώδικες αλλά και διαφορές τόσο στις…

καταβολές όσο και στα σημεία αναφοράς της διαδρομής της κάθε μιας, συμπράττουν επί σκηνής χαρίζοντας τα πολύτιμα δώρα της τέχνης τους.
Τραγούδια και ορχηστρικά θέματα από τον ευρύτερο ελληνικό, βαλκανικό
και μεσογειακό χώρο, δίχως διαχωριστικές γραμμές και στεγανά με ζητούμενα την συμμετοχή , την επικοινωνία, τη συγκίνηση και τη γοητεία της μουσικής.
Στην παράσταση η Zωή Τηγανούρια με το περίτεχνο παίξιμό της στο ακορντεόν και τη συνθετική της φλέβα συνδυάζει ιδανικά και με συνοχή τους « δρόμους » της λαϊκής μουσικής με αυτούς της δύσης μέσα από tango latin & jazz αποχρώσεις ενώ η Αρετή Κετιμέ με την δεξιοτεχνία της στο σαντούρι και την εκπληκτική φωνή της, την φλόγα και τη γνώση της για το παραδοσιακό τραγούδι, κινείται σε ανάλογες στράτες, συχνά με διαφορετικά μονοπάτια, αφετηρίες και προορισμούς
Το τραγουδιστικό και μουσικό μέρος του προγράμματος συμπληρώνουν και αναδεικνύουν με τη σειρά τους και την «προίκα» τους, η προικισμένη τραγουδίστρια Άσπα Θεοφίλου και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο πιάνο, Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα και Γιώργος Ρούλος στο κόντρα μπάσο.
Πού:
ΡΥΘΜΟΣ STAGE
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
210-9750060 Πότε:
20/01/2012 - 00:00
27/01/2012 - 00:00
Λεπτομέρειες:
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)
Η πηγή πάρθηκε από :http://www.ogdoo.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More