Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νίκος Καλλίνης – Unplugged στο Small Café (20/1)


Ο ένας εκ των δύο του συγκροτήματος «Εκείνος+Εκείνος», συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας, ακολουθώντας πλέον την αυτόνομη διαδρομή του, μαζί με τους…

μόνιμους συνεργάτες του, Γιώργο Ρουμάνη (τύμπανα) και Δημήτρη Πικέα (μπάσο), παρουσιάζει ζωντανά τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, δικά του άλλα και άλλων δημιουργών σε unplugged εκδοχή.
Ο Καλλίνης γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Πέραμα. Αυτοδίδακτος μουσικός, γράφει τραγούδια από πολύ νεαρή ηλικία και έχει συμμετάσχει σαν κιθαρίστας και τραγουδιστής σε διάφορες μπάντες. Τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία έγιναν το 1985, με το συγκρότημα των «Εναλλάξ» και το τραγούδι «Κόντρα» στη συλλογή «Συνταγή Αντί-Θανάτου» ενώ το 1986 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο το όνομα του γκρουπ. Δύο χρόνια αργότερα ο Καλλίνης μαζί με τον συνθέτη Κώστα Λογοθετίδη σχημάτισαν τους «Εκείνος+Εκείνος» με συνεχή δισκογραφική παρουσία από το 1991 έως το 2004. Πολλά τραγούδια τους έγιναν επιτυχίες (Δεν θυμάσαι –που το ξανακούμε με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα -, Χειμωνιάτικα Μπαρ, Χρώματα, Είσαι ότι έχω, Παραισθήσεις, Τα λόγια κομμάτια, Αν η σιωπή μου κ.ά.) ενώ συνθέσεις τους ερμήνευσαν μεγάλα ονόματα του τραγουδιού.
Πού:
SMALL CAFE
Αριστοτέλους 10, Περαία
210-4297236 Πότε:
20/01/2012 - 00:00
Λεπτομέρειες:
Είσοδος με ποτό: 10 euro , δεύτερο ποτό: 7 ευρώ
Η πηγή πάρθηκε από :http://www.ogdoo.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More